image description

Zicht op zeebaars: Hoppa hoe bedoel je herfst.

Man man wat een topdag. Een heerlijk zonnetje terwijl de thermometer bijna 20 graden aantikte werden we getrakteerd op vele dikke boemen. Wat wil een mens nog meer?



 


Oktober is de maand dat de grote scholen wijtingen en steenbolkjes de kanalen optrekken. Voor mij de periode om van kunstaas soort te veranderen. Onze goedkope home made BM shads blijven in deze periode in de box en worden vervangen door de bekende Culprits. De topshads die ik al meer dan 40 jaar gebruik. De enige shad die nog steeds goed vangt mits je hem op de goede manier aanbied.
 



Ook vandaag was onze Culprit weer killing. Keer op keer kregen we ouderwetse "boemen" tijdens het naar de bodem dwarrelen van dit stukkie vernuft. We visten ons op een snipper na zelfs in de dubbele cijfers zo maar op een "zomerdag" in oktober! En gewoon overdag dus zonder hoofdlampies glijpartijen etc. By the way morgen vervissen we alweer de laatste workshop van dit seizoen ik weet zeker dat we gaan knallen en er weer een aantal deelnemers geïnjecteerd zulken worden met het verslavende zeebaarsvirus.
 


Volgend jaar starten we weer op 24 mei. Kijk voor alle info ff op mijn site zeebaarsworkshops.nl
 
Bedankt voor het pak slaag Don.

ANDEREN LAZEN OOK

image description
De ‘keizer van de oceaan’ is terug
Willem Moorman -
image description
Doorzetten en een Positieve instelling
Willem Moorman -