Colofon Pagina

Het onafhankelijke internetmagazine en website www.totalfishing.nl is 
onderdeel van en wordt uitgegeven door Total Fishing.

E-mail: info@totalfishing.nl


 

Copyright en aansprakelijkheid

Disclaimer

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de  internetsite www.totalfishing.nl en/of pagina’s de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is. Website Total Fishing is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Total Fishing gecreëerde site en/of pagina’s. Total Fishing wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

De site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Website Total Fishing geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Total Fishing uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Total Fishing zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. TotalFishing is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Total Fishing aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. Total Fishing is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

© 2000-2015
Total Fishing
alle rechten voorbehouden

ANDEREN LAZEN OOK