image description

Roofvisie nummer 159: Alles over de Roofvis Experience 2024

Roofvisie nummer 159; Alles over de Roofvis Experience 2024, Vissen waar niemand anders vist,Vergeten snoekbaars techniek en nog veel meer…..Begin september krijgen alle leden van de VNR weer de nieuwe editie van ons prachtigeroofvismagazine in de bus. Dan verschijnt nummer 159.

Zoals altijd een schitterend afwisselendroofvis magazine. En ook nu weer 68 pagina's roofvis info dus iedereen die van roofvissen houdt kanzijn hart ophalen met deze uitgave.Het zal niemand verbazen; in dit nummer staat onze jaarlijkse roofvis reünie Roofvis Experiencenatuurlijk centraal. Uitgebreid staan we stil bij de aanwezige standhouders die hier zichzelf en hunproducten/diensten presenteren.



Dit keer komen we samen in Noord Holland in het prachtigeplaatsje De Rijp. Lees alles over ons event in Roofvisie 159.Thomas Knijnenburg doet ook deze editie weer mee. Dit keer met een prachtige techniek opsnoekbaars die uit de oude doos komt. Vergeten door de meesten en daardoor dressuurdoorbrekend en succesvol. Wie wil dat nou niet? Door lezen dus dit artikel.Verder neemt Ingmar Boersma ons mee naar de andere kant van de wereld. Hij viste er op en rondTasmanië, Australië. Dat het daar bijzonder is om te vissen laat zich raden. Laat je mee voeren in zijnbelevenissen en de fantastische sfeer van dit artikel.Met de winter voor de deur is het artikel over de zelf gemaakte side planers voor het doodaas vissenvan Ijsbrand Vis beslist de moeite waard.

En….. We kunnen er niet omheen: Onze hoofdredacteur en één van de andere redacteurenvertrekken eind dit jaar dus staat er een oproep in dit nummer om je te melden voor deze leuke job.Maar natuurlijk hebben we ook weer onze vaste rubrieken. De visgidsen actie bijvoorbeeld met ditkeer een mooi verslag van Ron die samen met zijn vader met Ronald Bonestroo mee ging. Of dieunieke Grootformaat die dit keer wel een heel anders dan andere inhoud heeft.

Dit en meer lees je inhet onafhankelijke en enige roofvismagazine van ons land Roofvisie.Nieuwsgierig geworden? Zorg dan dat je de komende Roofvisie goed in de gaten houdt en meld jesnel aan als lid als je dat nog niet gedaan hebt!  Zie verder: www.nederlandseroofvissers.nl

ANDEREN LAZEN OOK

image description
Tips & Trics: Quik change snap
Willem Moorman -
image description
Witvisperikelen: wispelturig.
Willem Moorman -