image description

Pak nu je voordeel met geweldige stapelkortingen bij Float Plus!

Het motorsysteem van Float Plus is inmiddels tien jaar een vaste waarde in de bellyboat visserij. Dit systeem biedt niet alleen gemak voor de vissers, maar verhoogt ook de efficiëntie tijdens het vissen. Dankzij Float Plus kun je verder varen en gemakkelijker veilig manoeuvreren, zelfs in stromend water, wat de algehele viservaring aanzienlijk verbetert.

Bij je eerste product krijg je 5% korting.

Met een Float Plus-systeem wordt niet alleen een groter aantal visplekken toegankelijk, maar worden deze ook beter bevisbaar vanuit de bellyboat. Voor pelagisch vissen biedt dit systeem een enorme meerwaarde: je kunt geruisloos vissen volgen en sneller inspelen op hun bewegingen zonder moe te worden. In plaats van constant vooruit te peddelen, stuur je eenvoudig met je benen, wat de inspanning aanzienlijk vermindert.

Koop je twee producten, dan wordt de korting 10%.

Hoewel het een elektromotor is, blijft het systeem opvallend compact en gemakkelijk mee te nemen door het lichte gewicht. Met de afstandsbediening kun je eenvoudig de snelheid aanpassen, zodat je precies op je plek kunt blijven liggen of juist snel naar de volgende vis stek kunt varen.

Hoe werkt de korting?

De korting werkt als volgt: voor elk product dat je aanschaft, ontvang je 5% extra korting. Koop je alleen een Float Plus bellyboat, dan krijg je 5% korting. Voeg je daarnaast ook een Float Plus-systeem toe, dan loopt de totale korting op naar 10%.

Bij een Float Plus hoort uiteraard ook een accu, speciaal ontworpen voor dit systeem. Deze compacte accu zorgt ervoor dat je motor moeiteloos een hele dag meegaat. Wanneer je de accu samen met de set aanschaft, stapelt de korting op tot wel 15%, waardoor je niet alleen optimaal voorbereid bent, maar ook extra voordelig uit bent.

Wil je de set volledig compleet maken en optimaal profiteren van de korting? Dan kun je de korting laten oplopen tot 20% door bijvoorbeeld een accessoire toe te voegen. De praktische tassen van Float Plus passen perfect op de bellyboat en bieden voldoende ruimte om al je spullen op te bergen. Let wel, je krijgt 5% korting per productcategorie!

Maak nu gebruik van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 20%!

Bekijk alle info op de Float Plus website Hier!

ANDEREN LAZEN OOK